Șapte persoane au fost arestate în urma unei  acțiuni organizate de  polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța,

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au desfășurat două acțiuni de prindere în flagrant delict, în municipiile Constanța și Medgidia și două  percheziții domiciliare în municipiului Medgidia.

În urma prinderilor în flagrant și a percheziilor domiciliare, au fost ridicate, în vederea confiscării, 48,4 grame de substanță vegetală, peste 150 de pliculețe conținând substanță vegetală, 8 telefoane mobile, peste 270 de cutii cu petarde și 196 de petarde, deținute fără drept, precum și 21.850 de lei și 500 de euro. De asemenea, au fost puse în executare 9 mandate de aducere.

În urma probatoriului administrat, procurorul a dispus reținerea pentru 24 de ore a opt  persoane și măsura controlului judiciar față de o femeie. La data de 31 mai, persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a 7 persoane și plasarea sub control judiciar a celei de-a opta. 

Imagine

Imagine