Pe 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Monumentului Eroilor Independenței din parcul Casei de Cultură a Sindicatelor va avea loc parada forțelor armate. În premieră, în acest an, la defilare va participa și un pluton al Poliției Locale Constanța.

De la ora 12.00, participanții vor avea ocazia să admire o expoziție de tehnică militară și armament. De asemenea, la aceeași oră, va avea loc prezentarea noilor autobuze ale municipiului Constanța. Primăria Municipiului Constanța va oferi celor prezenți la eveniment 5.000 de stegulețe tricolore. La ora 17.30, în Piața Ovidiu, va avea loc defilarea plutoanelor de militari care vor asigura retragerea cu torțe organizată de Comandamentul Flotei cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României.

Tot sâmbătă, Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Public de Asistență Socială, îi așteaptă pe constănțeni la o porție de iahnie cu cârnați și la un spectacol susținut de artiști îndrăgiți. Și cei care țin post sau etnicii musulmani sunt bineveniți la masă!

 

Între orele 11.00 – 16.00, sunteți invitați la o porție aburindă de fasole în corturile special amenajate în cinci zone din oraș:

 

• Parcul Tomis II;

• Piațeta Badea Cârțan – Clubul Pensionarilor;

• Zona CET –Clubul Pensionarilor;

• Parcul de la Gară;

• Piațeta Far;

Articolul precedentHC Dobrogea Sud a învins CSM București și a trecut pe primul loc în Liga Zimbrilor
Articolul următorVreme deosebit de rece, cu temperaturi negative, de 1 Decembrie, în Constanța