Copiii sunt așteptați pe 1 Iunie, la Ziua Porţilor Deschise, începând cu ora 10.00, în incinta bazei sportive a Clubului Nautic Român de la Techirghiol.

Voluntarii, antrenorii şi instructorii Clubului Nautic Român îi vor iniţia sau îi vor acompania pe vizitatori, după caz, în tainele sporturilor nautice sau în jocurile marinăreşti. Cu această ocazie, va fi deschisă prima sesiune a Cursurilor pentru conducătorii de ambarcaţiuni de agrement, cu motor şi vele.

Festivalul Naţional al Sporturilor Nautice şi pe Plajă, ediția a III a, programată a se desfăşura în zilele de 1, 2 şi 3 iunie, în oraşul Techirghiol, va cuprinde: Yachting, Stand Up Padle (SUP), Windsurfing, Kitesurfing, Înot în ape deschise, Caiac, Trasul de parâmă,

Evenimentul, înscris încă de la debut în calendarele competiţionale anuale ale Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport (DJTS) Constanţa, Federaţiei Române de Yachting (FRY) şi Federaţiei Române Sportul pentru Toţi (FRST), a reunit, la fiecare ediţie peste 450 de participanţi, sportivi amatori şi de performanţă.

Articolul precedentDouă persoane rănite într-un accident pe bulevardul Mamaia
Articolul următorUn șofer băut a intrat cu mașina într-un bloc de pe Baba Novac