Viitorul a încheiat al patrulea meci consecutiv fără eșec, după 1-1 în deplasare cu Universitatea Craiova, în etapa a 18-a, din Liga1.

Universitatea Craiova a deschis scorul cu destul noroc chiar la ultima fază a primelor 45 de minute, prin Papp, în urma unui corner, și au intrat astfel în avantaj la cabine.

La prima acțiune a reprizei secunde Andrei Artean în min.47 a reușit să egaleze cu o lovitură spectaculoasă cu capul, din plonjon, de la 10m, după o centrare a lui Dussaut.

Viitorul a irosit, din păcate, alte două situații mari de a prelua conducerea, prin Gaztanaga și Mățan, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1.

”Mă deranjează că trebuie să fii onest, să spui când ești obosit. Am avut și deplasarea la Arad, s-a acumulat oboseală. Sunt jucători dornici să intre, asta s-a văzut în repriza a doua. La mine nu există titulari sau rezerve.Mă bucur că cei care au intrat în repriza a doua au jucat bine, nu s-au complicat. Nu-mi place că facem un meci bun, apoi vine unul prost. Acum sunt mulțumit că am reușit să luăm un punct…..Normal că i-am certat la pauză, cum să nu-i cert? N-am avut în fața noastră o Craiova foarte bună și trebuia să profităm. Le-am cerut să arate orgoliul, ambiție. Se vorbește despre plecare, despre echipa națională, dar așa nu poți”, a declarat Mircea Rednic.

Viitorul este pe locul șapte în Liga 1, cu 23 de puncte.

În etapa viitoare, echipa antrenată de Mircea Rednic va juca împotriva lui Sepsi, partidă programată marți, de la 15:30,

Sursa: Realitatea de Constanta