Constănțenii și-au creat primele ocazii de a marca prin Vînă în min. 11 şi 34, care i-a dat primele emoții lui Eduardo, pentru ca apoi Drăguş, în min.37, să fie blocat în ultima clipă de acelaşi Eduardo. În schimb, Vitesse a replicat din Linssen şi Matavz, în min. 22 şi 36. Scorul a fost deschis în min. 44 de Drăguş, cu o  lovitură cu capul de la 10m, după o centrare perfectă a lui Houri. Tot Drăguş a dublat avantajul în min. 50, tot cu capul, după ce Achim îl lobase elegant pe experimentatul portar portughez al oaspeților.
Vitesse a redus din diferență în min.54, prin Matavz, care a reluat cu capul din 10m.  Vitesse a egalat în min. 72, prin Linssen, tot după o lovitură cu capul, de la aproximativ 10m, scor 2-2, acesta fiind și rezultatul final.
Partida retur  Vitesse Arnhem – FC Viitorul va avea loc pe 2 august, la Arnhem, de la ora 21.00 (ora României).

 Viitorul – Vitesse Arnhem 2-2 (1-0)

Au marcat:Drăguş 44, 50 / Matavz 54, 72 Linssen

Au evoluat echipele:

FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Cojocaru – Mailson (73 Luchin), Țîru, Mladen, De Nooijer – Achim, Băluță, Vînă – I. Hagi, Drăguş (73 Artean), Mățan (30 Houri). Rezerve: Buzbuchi – Voduț, Ciobanu, Boboc.

Vitesse Arnhem (manager tehnic Leonid Slutsky): Eduardo – Karavaev, Thelander, Clarke-Salter, Buttner – Foor (84 Bero), Serero – Beerens, Bruns (68 Gong), Linssen – Matavz. Rezerve: Pasveer – Karami, van der Werff, Clark, Darfalou.

Sursa foto FC Viitorul

 

Articolul precedentScafandrii militari intervin în căutarea unei persoane dispărute
Articolul următorVizita consulului general al Panama, la CERONAV