Primăria Constanța continuă campania de igienizare a stâlpilor de iluminat stradal de pe marile bulevarde. Se îndepărtează afișele și autocolantele lipite ilegal.

După ce s-a intervenit pe bulevardele Tomis, Mamaia și Ferdinand, echipele municipalității acționează și astăzi pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. „Reamintim că potrivit art. 11 alin.(11) din HCL nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, lipirea sau expunerea de afișe ori anunțuri pe ziduri, porți, stâlpi, panouri, uși, geamuri sau în alte locuri decât cele special amenajate constituie contravenție la normele privind întreținerea și folosirea construcțiilor de orice fel”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.
Astfel, în perioada următoare Direcția Generală Poliția Locală Constanța va intensifica acțiunile de monitorizare a afișajului ilegal pe domeniul public. Cei care nu respectă prevederile legale riscă amenzi contravenționale cuprinse între 500 și 1.000 lei pentru persoanele fizice și 1.000 – 1.500 lei pentru persoanele juridice.

Articolul precedentUnde se intervine în Constanța în luna septembrie
Articolul următorA început distribuirea rechizitelor gratuite în școlile și grădinițele din Constanța