Două zile de petrecere îi așteaptă pe cei mici, în Piața Ovidiu, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Deschiderea oficială are loc vineri dimineață de la ora 10.00 cu „Maratonul Copilăriei“, iar apoi cei mici se vor distra alături de personajele lor preferate din desenele animate. Printre momente de muzică și dans vor fi puse în scenă, spectacole și piese de teatru atât vineri, cât și sâmbătă, între orele 10.00 și 21.00.

La manifestările dedicate Zilei Copilului s-au alăturat și Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis, Garda de Coastă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, Comandamentul Flotei și Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, care îi vor delecta pe prichindei cu o expoziție a autospecialelor M.A.I, dar și cu o prezentare a tehnicii militare și de armament, în corturile special amenajate în acest sens.

Vor avea loc și activități de prevenire desfășurate de Direcția Generală Anticorupție, Direcția Națională Împotriva Traficului de Persoane și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța.

Articolul precedentUn șofer băut a intrat cu mașina într-un bloc de pe Baba Novac
Articolul următorPeste cinci mii de persoane au trecut granița în minivacanța de 1 Iunie