Polițiștii din cadrul stațiunii Costinești au întocmit în cursul zilei de ieri,trei dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de exploatarea cerșetoriei și folosirea unui minor în scop de cerșetorie.

În primul caz, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că marți, 20 august, în jurul orei 13:30, pe raza stațiunii Costinești, au fost văzuți patru minori care practicau cerșetoria. La fața locului, polițiștii i-au identificat pe cei patru minori, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, care apelau la mila publicului. În zonă se afla și mama unuia dintre aceștia, ceilalți trei fiind nepoții femeii în cauză.

În cel de-al doilea caz, înregistrat tot ieri, la Costinești, polițiștii au depistat doi bărbați, de 30, respectiv 42 de ani, cu dizabilități fizice, care cereau ajutor material. La câțiva metri distanță, polițiștii au identificat o femeie în vârstă de 46 de ani, mătușa celor doi bărbați.

De asemenea, azi noapte, în jurul orei 00:30, în Costinești, polițiștii au depistat doi minori, de 5 și 7 ani, care practicau cerșetoria pe strada Faleza Soarelui. în apropiere fiind găsită și mama copiilor, o femeie, de 45 de ani, care ținea în brațe un alt minor.

Toate persoanele au fost legitimate și conduse la sediul Poliției pentru cercetări. De asemenea, s-a contactat DGASPC în vederea efectuării verificărilor specifice în astfel de cazuri.

Articolul precedentBărbat înecat în Canalul Midia-Năvodari
Articolul următorVIDEO|Alertă pe Marea Neagră. Pescador cu șapte oameni la bord în pricol să se scufunde