Antrenorul de tenis Liviu Ursuleanu a murit sâmbătă, la Spitalul Județean Ilfov, la vârsta de numai 60 de ani. Unul dintre primii antrenori din cariera Simonei Halep, Ursuleanu lupta de ani buni cu un cancer crunt.

Oficialul Federației de Tenis, implicat în perioada recentă în mai multe proiecte care vizau tenisul corporatist și cel juvenil, U10, s-a simțit rău în ultimele zile, iar sâmbătă s-a stins din viață, pe patul de spital, scrie Gazeta Sporturilor.

Consilier județean în Ilfov, Liviu Ursuleanu, fost candidat la alegerile FRT din 2019, a fost antrenor al echipei de Fed Cup a României, pe care a pregătit-o între 1992 și 1993.

Fost antrenor la lotul național în 2004. Liviu Ursuleanu este cel care a pregătit loturile de juniori ale României la Balcaniada din 2004. În lotul nostru se aflau atunci Simona Halep, Irina Begu și Alexandra Cadanțu.

Liviu Ursuleanu a fost vicepreședinte al Federației Române de Tenis între 2009 și 2013, pentru ca în 2019 să candideze, alături de Ion Țiriac, Marius Vecerdea, Ion Țupa și Răzvan Itu, pentru șefia FRT.

Articolul precedentSchimbare radicală a vremii. De săptămâna viitoare trecem în alt anotimp
Articolul următorCodrin Stefănescu se retrage din motive de sănătate, Liviu Pop preia conducerea APP