Pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în urma avertizărilor meteorologice de vreme rea, la nivelul RAJA SA va fi activat, miercuri, Comandamentul pentru Situații de Urgență.

Potrivit ANM, miercuri, între orele 03.00 și 23.00, a fost emis Cod Galben de vreme rea, ce se va manifesta prin averse care vor avea și caracter torențial, cantitățile de apă depășind 20-30 l/mp și izolat 40-50 l/mp, descărcări electrice și intensificări ale vântului, ce vor depăși local 55 km/h.

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenție la nivelul localităților operate, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă.

„Asigurăm toți abonații societății că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei”, au precizat reprezentanții RAJA.

Totodată, aceștia fac și un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924.

Articolul precedentPortul Pireu, ultima escală a navei-școală Mircea din primul marș de instrucție
Articolul următor„România All Inclusive”. Campanie Internațională de promovare marca UNTOLD și NEVERSEA