53 de infracțiuni de trafic și deținere de droguri de risc și de mare risc au constatat în flagrant delict polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța.

În perioada 15-19 august, polițiștii, au organizat o acţiune, pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, în zona stațiunilor Mamaia și Năvodari.

În urma acțiunii, polițiștii au constatat 53 de infracțiuni de trafic și deținere de droguri de risc și de mare risc pentru consum propriu, fiind înaintate mai multe dosare penale către D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, ce vizează 44 de persoane. Au fost descoperite și retrase 128 de comprimate ecstasy, 11 grame de substanță pulverulentă, 58 de grame de cannabis și 22 de joint-uri cu cannabis.

Pe 15/16 august polițiștii de combatere a criminalității organizate au depistat un tânăr, de 20 de ani, din județul Mehedinți, în timp ce ar fi oferit spre vânzare, 51 de comprimate ecstasy, iar la data de 16/17 august un alt tânăr, din București, de 20 de ani, a fost depistat în timp ce ar fi oferit spre vânzare, 29 de comprimate ecstasy, 3 grame de canabis și 0,5 grame de cocaină.

Persoanele au fost reținute de procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, iar ulterior Tribunalul Constanța a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc.

Sursa foto Poliția Română – DIICOT

 

 

Articolul precedentCopil de 12 ani cu arsuri, preluat cu un elicopter SMURD
Articolul următorSpectacol eveniment. Constanța sub semnul Centenarului