calorifer

Constănțenii racordați la sistemul centralizat vor avea, de astăzi, căldură în calorifere. Operațiunea de umplere a instalațiilor este în plină desfășurare, iar până la ora 18.00, agentul termic va ajunge către toți consumatorii racordați la RADET.

Decizia a fost luată ca urmare a faptului că prognoza meteorologică pentru perioada următoare indică o scădere accentuată a temperaturilor exterioare, dar și pentru că s-au înregistrat din ce în ce mai multe solicitări de a porni furnizarea căldurii pentru încălzirea locuințelor, creșelor, grădinițelor etc
„Așa cum am promis anul trecut, menținem prețul gigacaloriei la 250 de lei pentru toți consumatorii. Primăria Municipiului Constanța subvenționează prețul gigacaloriei cu peste 50%. Vreau să îi asigur pe constănțenii racordați la sistemul centralizat că pentru sezonul rece 2019-2020 avem toți banii necesari ca să menținem prețul la 250 de lei”, a precizat primarul Decebal Făgădău.

Pentru ca agentul termic să ajungă în casele constănțenilor, administratorii Asociațiilor de Proprietari trebuie să se asigure că vanele sunt deschise. Orice disfuncționalitate apărută cu privire la această operațiune poate fi comunicată la dispeceratul RADET: 0241.616.792 sau 0341.461.000.

Articolul precedentPorturi maritime închise din cauza văntului puternic
Articolul următorUn nou sens unic instituit pe o stradă din Constanța