O cultură de canabis ilegală a fost descoperită de poliţiştii constănțeni de la combaterea criminalității organizate în locuința unui constănțean bănuit de trafic de droguri de risc, acesta fiind reținut.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au efectuat, marți, pe raza județului, două percheziții la locațiile deținute de un bărbat, de 47 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc. Din cercetări a reieșit că acesta ar fi pus în vânzare diferite cantități de canabis, pe care l-ar fi produs într-un apartament din municipiul Constanța.

În urma perchezițiilor a fost descoperită o cultură indoor de canabis, ajunsă la maturitate, formată din 27 de plante, cântărind aproape 5 kilograme de masă vegetală verde. Au mai fost confiscate un cântar electronic de precizie, câteva sute de pliculețe autosigilante neutilizate, muguri de canabis în diferite stadii de uscare, o instalație automatizată de iluminat și una de ventilat, precum și îngrășăminte necesare dezvoltării plantelor.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 16 ianuarie, să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentBărbat dispărut de la bordul unei barje, la Cernavodă, căutat de scafandrii ISU
Articolul următorRATC prezintă costurile pentru transportul în comun în Constanța, cu sau fără reducere