Polițiștii locali constănțeni au depistat, miercuri dimineață, în jurul orei 06.00, două persoane care ofereau spre vânzare 36 de pachete cu țigări fără timbru, ascunse sub un autoturism staționat în fața unei farmacii de pe strada Soveja.

Comercianții ambulanți acționau în zona adiacentă pieței agroalimentare Tomis 3 din municipiul Constanța.

Cele două persoane au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru identificare, iar apoi acestea au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei. Totodată, a fost dispusă măsura complementară de confiscare a pachetelor de țigări fără timbru.

„Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, cu aceiași intensitate, indiferent de intervalul orar, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să respecte prevederile legale în vigoare”, au transmis reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța. Aceștia le reamintesc constănțenilor numerele de telefon la care pot apela pentru a semnala situații din sfera de competenţă instituțională – 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp).

Articolul precedentRATC introduce în circulație cel de-al treilea lot de autobuze noi
Articolul următorActivitate intensă pe Aeroportul Tuzla – locul 2 național, după Otopeni