Direcția Generală Poliția Locală din cadrul Primăriei Constanța continuă acțiunea de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al orașului.

Astfel, polițiștii locali cu atribuții în domeniul fluenței și siguranței rutiere pe drumurile publice au derulat de la începutul acestei luni activități specifice de eliberare a domeniului public ocupat în mod nelegal de către 10 autovehicule. Acestea au fost declarate abandonate de către autorități, după îndeplinirea procedurii legale, și au fost ridicate din următoarele de pe următoarele străzi din municipiul Constanța: Alexandru cel Bun, Flămânda, Suceava, Alexandru Șerbănescu, Munteniei, Luminișului, Curcubeului, Dumbrava Roșie, I.G Duca și Topolog.
De asemenea, oamenii legii au ridicat și opt autovehicule care a fost declarate fără stăpân și care staționau pe domeniul public de pe strada Dobrogeanu Gherea, aleea Capidava, Aleea Panselei, bulevardul Tomis, bulevardul I.C Brătianu, bulevardul Mamaia, bulevardul Aurel Vlaicu și strada Ion Lahovari.
Cele 18 autoturisme au fost depozitate într-un loc special amenajat de către administratorul drumului public
Activități similare se vor derula în mod constant, în conformitate cu prevederile Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale.

Articolul precedentSimona Halep în sferturi la Wimbledon după 6-3, 6-3 cu Cori Gauff
Articolul următorDelegație din Serbia și Croația, în vizită în Portul Constanța