Polițiștii locali au depistat, miercuri, trei persoane care ofereau spre vânzare, în Piața Tomis 3 și în zona Eden, țigări fără timbru accizabil. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei trei dețineau în vederea comercializării nelegale 25 pachete de țigări.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu suma de 1.000 lei, fiecare, fiindu-le dispusă și măsura complementară de confiscare a bunurilor comercializate în mod ilicit și indisponibilizată suma de 109 lei, bani proveniți din acte de comerț ilicit.

„Menționam că două dintre aceste persoane nu se află la prima abatere de acest gen, una a mai fost depistată și sancționată contravențional de oamenii legii în cadrul unor activități similare de combatere a comerțului stradal neautorizat, iar pentru cea de-a doua s-au întocmit actele de constatare pentru infracțiunea prevăzută de art.270, alin.3 din Codul Vamal, faptă asimilată contrabandei, documente ce au fost înaintate organelor judiciare în vederea continuării cercetărilor”, spun reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Direcția Generală Poliția Locală Constanța reamintește numerele de telefon la care cetățenii pot apela pentru a semnala situații din sfera lor de competență instituțională -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp).

Articolul precedentSimona Halep merge în turul 3 la Australian Open. „Am luptat pentru că am vrut să câștig”
Articolul următorTâlhar de 17 ani prins de polițiștii constănțeni