Un bărbat din Constanța ce avea permisul suspendat pentru conducere în stare de ebrietate, a fost prins din nou băut la volan, cu o alcoolemie de peste 1,6 la mie.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat, miercuri, un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe aleea Pelicanului din municipiu având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Concentrația de alcool a fost de 1,62 mg/l alcool pur în aer expirat, șoferul fiind dus la spital pentru a i se preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei din sânge.

Potrivit polițiștilor, bărbatul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice tot în urma depistării sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui autovehicul, faptă comisă în luna iulie a acestui an. Astfel, la data de 24 iulie, el a condus un autoturism pe strada Topolog din Constanța în stare de ebrietate, având o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aer expirat.

De asemenea, în anul 2014 a avut anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, însă în 2016 și-a redobândit acest drept.

Articolul precedentUn nou sens giratoriu va fi amenajat la o intersecție din Constanța
Articolul următorO tânără, agent de poliție, lovită în timp ce traversa pe zebră