Consiliul Județean Constanța este prezent la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă, care se desfășoară la Romexpo, în București.

La această ediție, Județul Constanța are un stand propriu în suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați. Prezența la acest târg reprezintă o oportunitate de a prezenta potențialul turistic al întregii regiuni. „Varietatea formelor de relief, siturile arheologice, muzeele, mănăstirile, dar și tradițiile unice pe care le găsiți aici, fac din Dobrogea o regiune unică în România. Am convingerea că dezvoltarea industriei turistice se poate realiza doar cu susținerea autorităților locale, prin promovarea întregii regiuni. Vreau ca județul Constanța să aibă o cât mai mare expunere, iar numărul turiștilor să crească”, a declarat președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Standul dedicat CJ Constanța reunește atât reprezentanți ai instituțiilor subordonate, autorități locale, producători, precum și tour operatori specializați pe litoralul românesc. Printre co-expozanți se regăsesc Muzeul de Științe ale Naturii Constanța, Muzeul de Istorie și Arheologie, Primăria Constanța, Primăria Limanu, dar și Primăria Cernavodă.

Târgul de Turism al României este deschis în perioada 15 – 18 noiembrie, între orele 10.00 – 18.00.

Articolul precedentVIDEO/ Mii de graminee vor fi plantate, zilele acestea, în Constanța
Articolul următorUn bărbat a murit după ce a intrat cu mașina într-o autocisternă, la Lipnița