Sala Sporturilor din Constanța găzduiește, începând de astăzi, Campionatul Național de Gimnastică Artistică pe Echipe, Junioare II și I, competiție la care participă peste 100 de gimnaste legitimate la 14 cluburi din țară.

„Constanţa este onorată să găzduiască acest important eveniment al gimnasticii românești și salută cu bucurie prezența sportivelor, antrenorilor și suporterilor, precum și a marilor campioane și medaliate olimpice și mondiale ale României. Pentru că junioarele din ţară sunt viitorii piloni de bază ai echipei mari a României suntem alături de ele în acest moment competițional, care aliniază la start cele mai bune gimnaste din țară”, a declarat primarul Decebal Făgădău.
Peste 100 de gimnaste legitimate la 14 cluburi din țară își vor disputa titlurile în concurs la proba pe echipe, pentru a stabili campioanele naționale la categoria gimnaste junioare II și I, nivelurile 3, 4, 5 și 6.
Gimnastele participante se vor putea bucura de prezența și de susținerea marilor campioane olimpice și mondiale ale României precum Andreea Răducan, Dana Sofronie, Stroescu Silvia, Corina Ungureanu.

Articolul precedentS-a deschis linia estivală „CiTy TOUR“!
Articolul următorRestricții de trafic în zona Sălii Sporturilor din Constanța