Garda de Mediu a amendat cu 60.000 de lei Societatea Confort Urban, aflată în subordinea Consiliului Local Constanţa pentru depozitarea a 40.000 de tone de deşeuri în incinta acesteia. Deşeurile provin de la lucrările de reparaţii din municipiu.

 „In urma unui control realizat la SC Confort Urban au fost descoperite depozitate în incinta societăţii deşeuri din construcţii şi demolări. Acestea se află pe o suprafaţă de 80.000 de metri pătraţi, iar cantitatea estimată de comisarii Gărzii de Mediu este de aproximativ 40.000 de tone, de la lucr de investitii si reparatii curente ptr municipiul Cta. Masuri: eliminarea desurilor, curatarea terenului, cu respectarea prevederilor kegale in domeniul gestionarii deșeurilor,” a transmis Garda de Mediu Constanța.

SC Confort Urban SRL se află în subordinea Consiliului Local al municipiului Constanţa.Potrivit informaţiile de pe site-ul societăţii, activitatea principală o reprezintă lucrările de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor, iar cea secundară se referă la lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentFumătorii, arși, din nou, la buzunar. Țigările se vor scumpi de la 1 aprilie
Articolul următorImpact violent între o motocicletă și un autoturism. Două victime