În urma unui control al inspectorilor de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, care a vizat magazinele de tip băcănie cât și marii retaileri în Eforie Nord, Eforie Sud și Techirghiol, au fost date multe amenzi. O premiera o constituie propunerea de inchidere a unui hypermarket pe o perioada cuprinsa intre 6 luni si 1 an.

Au fost oprite temporar de la prestarea de servicii mai multe magazine, printre care si magazinul Profi din Eforie Nord. Acesta a fost sanctionat cu suma de 65000 lei, oprirea temporara a linei Gastro pentru abateri repetate, pentru practici comerciale incorecte si propunere de inchidere de la 6 luni la un an fiind o premiera cand se solicita inchiderea unui supermarket.

”Dacă pentru marii retaileri, exigențele sunt mari, raportate la cantitatea de produse pe care aceștia le comercializează, operatorii economici de cartieri ar trebui să știe că, măcar curățenia, ar trebui făcută așa cum ar face-o pentru domniile lor, acasă”, a declarat  Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța.

 

 

Articolul precedentCadavrul unui bărbat, găsit plutind pe mare în dreptul plajei Modern
Articolul următorUnitatea 2 a CNE Cernavodă a revenit la putere nominală