Elevii Liceului Tehnologic”Lazăr Edeleanu”din Năvodari au fost desemnați câștigătorii concursului de educație juridică „Know the Law”.

În data de 12 mai, începând cu ora 10.00, la Sala „Remus Opreanu” din cadrul Consiliului Județean Constanța a avut loc finala concursului de educație juridică „Know the Law”, ediția a II-a. În cadrul finalei au avut loc dezbateri pe teme juridice, sub atenta supraveghere a preşedintele juriului, judecătorul Cristi Danileţ, între cele două licee calificate: Liceul Teoretic „Traian” din municipiul Constanța și Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” din orașul Năvodari.

Toți concurenții au fost premiați de către organizatori pentru participarea la concurs și pentru efortul depus în vederea conștientizării rolului și importanţei pe care educaţia juridică o are în procesul educaţional.

Concursul a fost organizat de Universitatea Spiru Haret, Facultatea de Științe Juridice și Științe Economice în parteneriat cu Asociația Vedem Just, Rotary Club Cetatea Tomis Constanța, Asociația Națională Antidrog Constanța, Cabinet Individual Notarial Ciprian Alexandrescu, Asociația Ecsia Social Org și Asociația Educația pentru Toți.

Articolul precedentScandalagii săltați matinal la Constanța
Articolul următorExpozitie internațională de echipamente navale în Mamaia