Cinci persoane, între care doi copii de 11 și 12 ani, au fost rănite, luni, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, pe un drum județean din Tulcea.

 

Potrivit polițiștilor tulceni, accidentul s-a petrecut pe DJ 222, în afara localității tulcene Sabangia, după ce femeia, în vârstă de 46 de ani, care se afla la volan a pierdut controlul direcției, iar mașina a ieșit de pe șosea și a lovit un cap de pod. „Pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul direcției autoturismului și a intrat într-un cap de pod”, au precizat polițiștii tulceni.

 

În urma accidentului rutier, două femei și un bărbat, și două fete, de 11, respectiv 12 ani, au fost răniți, victimele fiind scoase din autoturism, conștiente, de către pompierii tulceni. La fața locului au intervenit patru ambulanțe și a fost solicitat și elicopterul SMURD de la Constanța. Elicopterul l-a preluat pe bărbatul, în vârstă de 42 de ani, pentru a-l transporta la Spitalul Județean din Constanța, unitate sanitară unde a fost dusă, cu o ambulanță, și fata de 12 ani. Ceilalți trei răniți au fost îndreptați către Spitalul Județean din Tulcea.

 

Polițiștii mai spun că șoferița nu consumase alcool înainte de a se urca la volan și continuă cercetările la fața locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Articolul precedentPaşaport irakian falsificat, descoperit de poliţiştii de frontieră constănțeni
Articolul următorCeremonial religios de pomenire a eroilor marinari, pe Faleza Constanța