Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce doi frați din comuna Ghindărești au fost găsiți morți, carbonizați în propria locuință, posibil în urma unui incendiu care a cuprins camera în care se aflau, dar care nu s-a propagat și la restul casei.

Descoperirea macabră a fost făcută, miercuri dimineață, de un localnic care a mers în vizită la cei doi frați care locuiau acolo și i-a găsit morți, carbonizați într-una dintre camerele locuinței. Astfel a fost sesizată Poliția, la fața locului ajungând și cadrele medicale, care au constatat decesul celor doi. „Din primele date, ar fi vorba despre  doi bărbați, în vârstă de 55, respectiv 60 de ani, găsiți decedați în locuință. În acest moment colegii de la criminalistică se deplasează la fața locului în vederea efectuării cercetării și stabilirii situației de fapt”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Constanța.

La rândul lor, pompierii constănțeni spun că nu au fost solicitați să intervină la adresa respectivă, dar că este probabil ca incendiul să se fi desfășurat fără propagare. În urma cercetării la fața locului se vor stabili alte detalii.

Trupurile celor doi, care se aflau într-un stadiu avansat de descompunere, au fost transportate la morgă, în urma necropsiei urmând să fie stabilite exact cauzele deceselor.

Articolul precedentTragedie la Ghindărești. Două persoane găsite carbonizate
Articolul următorContrabandă cu scutere electrice în valoare de 79.000 lei în Portul Constanţa Sud Agigea