copii

 

Jocuri, animatori, concursuri sportive, ateliere de creație, petreceri pentru bebeluși, face painting sau miniconcerte vor colora Constanța de 1 iunie.

Calendarul evenimentelor:

Ziua Copilului în Țara Piticilor, Parcul Tăbăcărie, 11:00-19:00

  • 30 de mascote, personaje – eroi ai filmelor și desenelor animate vor petrece întreaga zi alături de cei mici;
  • Ateliere de creație : slime, lut, pictură, muzică, experimente, etc.
  • Spectacol de magie;
  • Animatori pe piciorange și clovni;
  • Concursuri sportive (întrecerea în sac, rupe-sfoara, concurs de echilibru, ștafeta cu obstacole, tragere la țintă, limbo, etc)
  • Leapșa; șotronul; ghicește personajul; gasește-ti locul; țară, țară vrem ostași; rațele și vânătorii; elasticul; căutarea de comori(treasure hunt), etc
  • Concurs de costume, concurs desene pe asfalt, concurs de talente, concurs de costume, etc
  • Tobogan gonflabil, 4 Trambuline, cretă colorată, baloane, face painting, premii;
  • 4 tunuri de confetti

Supercupa României la Karting Electric – Marele Premiu al orașului Constanța!

Etapele de desfășurare a competiției sportive: etapa I – sâmbătă, 01 iunie 2019, în intervalul orar 11:00 – 18:30; etapa a II-a: duminică, 02 iunie 2019, în intervalul orar 11:00 – 17:30;

Cele două etape se vor desfășura pe același traseu,  b-dul. Tomis (începând de la zona „Miga” – intersecția cu b-dul. Ferdinand) – dreapta în parcarea Consiliului Județean Constanța – ieșire în str. Traian – stânga pe b-dul. Tomis  – reluarea circuitului de la zona „Miga”.

Ateliere educative pentru părinți și copii în Parcul Tăbăcărie!

În Parcul Tăbăcăriei (zona cu spațiu verde între restaurant Zodiac și Restaurant Dobrogea”), pe 1 iunie 2019, orar 10.30-12.30 va avea loc un eveniment cultural/umanitar ce își propune încurajarea petrecerii în aer liber a părinților împreună cu copiii lor și implicarea acestora în activități ca ateliere educative și distractive

Ziua Copilului în Parcul Casei de Cultura!

1 iunie 2019, între orele 11:00-13:00, 5 animatori îi așteaptă pe cei mici pentru a desena împreună pe asfalt, cu jocuri, baloane, face painting, DJ și concursuri.

MUSICAL “CARTEA JUNGLEI”  la Casa de Cultură a Sindicatelor vă așteaptă pe 1 iunie, de la ora 19:00.

BUCURIE ÎN MISCARE!

În Piața Ovidiu, pe 1 și 2 iunie, începând cu ora 10:00, sunteți așteptați la Bucurie în Mișcare Constanța! Invitații speciali ai festivalului sunt Beatrice Olaru – câștigătoare Exatlon 2018 și Ivan Patzaichin – multiplu campion olimpic si mondial. 2 zile cu multiple activități interactive: demonstrații din diverse ramuri sportive, dansuri, majorete și fitness, terenuri de basket și mini-fotbal, tenis de masă, tir cu arcul, fun basketball, fotbal target, ski pe asfalt/iarba, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, badminton, volei etc.

Anul acesta  în premieră vor fi demonstrații de aikido, mulțumită unui parteneriat cu Federația Română de Aikido Aikikai, dar și deja tradiționalele clase de fitness pe ghete de sărituri.

1 iunie pe Rainbow Warrior!

Greenpeace România vă invită de 1 iunie în Portul Constanța, unde va fi ancorată nava Rainbow Warrior. Vizitatorii sunt invitați la tururi ghidate pe navă, unde pot învăța despre istoria impresionantă a navei și discuta cu echipa Greenpeace despre problemele de mediu care ne afectează pe toți și ce putem face împreună pentru un mediu mai curat.

Sunt pregătite și o serie de surprize pentru cei mici face painting, atelier de pictură; origami.

Atelierele și tururile ghidate sunt organizate în două intervale orare 9:00-13:00 și 16:00-20:00, în aceste intervale un autobuz RATC va face traseul Poarta 1 (interiorul portului) – Cuibul Reginei, cu o frecvență de 15 minute, GRATUIT.

Nava va fi acostată la Constanța timp de cinci zile, între 29 mai și 2 iunie, perioadă în care vor fi organizate diferite evenimente cu acces GRATUIT pentru public, la bord și în port. Îi invităm pe toți iubitorii de natură, oricât de mici sau mari, să discutăm despre natură, schimbări climatice și ce putem face împreună pentru a ne asigurăm că vom lasă moștenire copiilor noștri o planetă cât mai verde.

Articolul precedentPasarela din Mamaia a intrat în reparații. Când se va redeschide
Articolul următorFOTO| Copil de trei ani rănit în urma unui accident în Constanța