Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Constanța vor fi angrenați, în acest sfârșit de săptămână, în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive.

Astfel, sâmbătă, se va acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a partidei de baschet feminin CS Phoenix Știința Constanța – CS Agronomia București, precum și a meciului de baschet masculin BC Athletic Constanța – CS Cuza Sport Brăila ambele evenimente sportive urmând să aibă loc la Sala Sporturilor.

Tot sâmbătă, jandarmii din cadrul Detașamentului 7 Medgidia vor fi prezenți la stadionul „Iftimie Ilisei”, unde vor avea în atenție siguranța participanților la meciul de fotbal CS Medgidia – ACS Înainte Modelu, programat la ora 15.00.

Duminică, 28 octombrie, în intervalul orar 09.00 – 16.00, jandarmii constănțeni vor avea în atenție evenimentul sportiv „Crosul Mării Negre”, ce va avea punctul de start pe plaja Modern.

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiții de siguranță pentru toți participanții la aceste evenimente, prevenirea și combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum și depistarea, identificarea și dispunerea măsurilor legale față de cei care comit fapte antisociale.

Articolul precedentȘeful Forțelor Aeriene Regale Canadiene vizitează baza de la Mihail Kogălniceanu
Articolul următorS-a răsturnat cu mașina pe câmp la Tariverde