Un bărbat care era urmărit internațional pentru săvârșirea unor infracțiuni de trafic de persoane, fapte comise în Italia, a fost depistat de polițiștii constănțeni.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, împreună cu polițiști ai Brigăzii Operațiuni Speciale Constanța, au depistat, la data de 23 noiembrie, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Medgidia, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare italiene.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea unor infracțiuni de trafic de persoane, fapte comise în Italia. Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Pe numele bărbatului a fost emisă inițial o ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul Poliției Județene, iar la data de 24 noiembrie a fost prezentat la Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Articolul precedentVreme caldă și ploi slabe, astăzi, la Constanța!
Articolul următorRATC modifică traseul liniilor 100 și 100C, de Ziua Națională