Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de peste 33.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră de la Ostrov.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov-Silistra au descoperit, ascunse într-un camion condus de un cetățean ucrainean, articole vestimentare inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
Astfel, în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov – Silistra din județul Constanța s-a prezentat joi noapte, în jurul orei 22.30, pentru a intra în țară, la volanul unui camion înmatriculat în Ucraina, un cetățean ucrainean în vârstă de 32 de ani. În urma controlului efectuat asupra camionului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse în cabină, 67 de articole vestimentare, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
Produsele, în valoare de aproximativ 33.500 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Articolul precedentLucrările de modernizare în stațiunea Saturn ar putea începe în toamnă
Articolul următorAtenție constănțeni! Trafic restricționat în zona Casa de Cultură și în această noapte