Consilierii locali din Mangalia, reuniți, joi, în cadrul unei ședințe ordinare, au adoptat proiectul de hotărâre privind bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul financiar 2019, precum și bugetele societăților din subordine, respectiv Goldterm și Parcul Industrial.

Astfel, bugetul Mangaliei este estimat anul acesta, la aproximativ 195,1 milioane de lei. „În bugetul pe anul 2019, am alocat fonduri pentru investiții la școli, bursele elevilor și alte măsuri cu caracter social. În acest buget, avem prevăzuți bani pentru cofinanțarea proiectelor europene, guvernamentale sau locale, astfel încât, să finalizăm fiecare investiție demarată de municipalitate. Vom aloca resurse financiare și pentru programele sociale și persoanele aflate în dificultate din punct de vedere economic și social”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Totodată, s-a mai aprobat contul de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Mangalia, pentru anul financiar 2018.

Cu aceeași ocazie, aleșii locali au votat proiectul de hotărâre privind aprobarea unor regulamente de funcționare pentru Cantina Socială, dar și pentru Direcția Cultură și Sport. Alt proiect aprobat în aceeași ședință a făcut referire la preluarea unui autoturism, aflat în patrimoniul UAT Mangalia, de către Liceul Tehnologic „Ion Bănescu”. De asemenea, consilierii locali au aprobat documentațiile tehnice privind amenajarea străzii Petre Ispirescu din Mangalia. Cu același prilej, s-a mai votat prelungirea contractelor de închiriere pentru locuințele sociale.

Articolul precedentO nouă serie de soldați profesioniști în Forțele Navale
Articolul următorCum poți să faci parte din echipa de festival a lui DJ Snake, Sean Paul sau G-EAZY