Un șofer de camion turc a fost prins de polițiștii de frontieră români și bulgari, în punctul comun de trecere a frontierei Silistra – Ostrov, în timp ce încerca să introducă ilegal în țară aproximativ 600 de grame de bijuterii din aur.

Potrivit Gărzii de Coastă, miercuri dimineață, în jurul orei 05.30, la PTF Silistra – Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un cetățean turc în vârstă de 52 de ani, care conducea un camion înmatriculat în România.

Echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a descoperit, în cabina camionului, două pachete în care se aflau aproximativ 600 de grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur. Șoferul a declarat că a achiziționat bijuteriile din Turcia, pentru uz personal, fără a deține documente de proveniență pentru bunurile transportate.

În baza acordului româno – bulgar, cazul a fost preluat de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentAstăzi pornesc din nou alarmele în Constanța; acestea vor funcționa timp de o oră
Articolul următorTrei pe un loc la liberali pentru desemnarea candidatului la Primăria Constanței