Poliţiştii de frontieră au descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, un bărbat, care a încercat să introducă ilegal în ţară peste 200 grame bijuterii din metal galben, susceptibile a fi din aur și fără documente legale. Întreaga cantitate de bijuterii a fost confiscată.

În data de 15.05.2018, în jurul orei 02.00, în baza unei informaţii, polițiștii de frontieră, au efectuat controlul,  pe sensul de intrare în ţară, pasagerilor dintr-un autocar pe ruta Turcia – România. Au descoperit ascunse în bagajul personal al cetăţeanului român C.G., în vârstă de 36 de ani  din Ialomița, 220 grame bijuterii din metal galben (brățări, lanțuri, inele, cercei și pandante), susceptibile a fi din aur, nedeclarate, fără documente de proveniență. Acesta a declarat că a achiziţionat bijuteriile din Turcia, cu scopul de a le comercializa în România, fără a deține documente de provenienţă.

Bijuteriile, în valoare de aproximativ 36.300 lei, au fost  confiscate, urmând a fi predate la Trezoreria Constanța. Poliţiştii de frontieră au sancționat contravențional persoana cu amendă de 5.000 lei.

Articolul precedentVin investitorii chinezi la Constanța!
Articolul următorCeartă cu scântei între 2 prieteni. Unul a ajuns la spital