Intervenție de urgență a pompierilor constănțeni după ce un bărbat, care muncea la un șanț, a fost prins sub un mal de pământ. Primele informații arată că acesta este conștient.

Pompierii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, joi, la ieșire din Dorobanțu spre Gălbiori, acolo unde o persoană a fost prinsă sub un mal de pământ. „La Dorobanțu intervin atât pompierii Detașamentului Medgidia, cât și de la descarcerare și cei din punctul temporar de lucru Crucea. Au fost direcționate și două resurse medicale: o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C și un B2 de la SAJ”, au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.
Potrivit primelor informații de la fața locului, bărbatul este prins de la piept în jos și este conștient. Pompierii militarii au acces la aceasta și se intervine pentru scoaterea sa.

În jurul orei 13.10 polițiștii Secției 2 Rurală au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce ar fi efectuat lucrări, peste un bărbat în vârstă de 55 de ani s-a surpat un mal de pământ.
Bărbatul este conștient si a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.
La fața locului au fost solicitați si inspectori din cadrul ITM Constanța. În cauză, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală au deschis un dosar de cercetare penală.

Articolul precedentLucrările de reabilitare a trotuarelor continuă pe strada Petru Vulcan
Articolul următorFOTO VIDEO|Femeie accidentată mortal în timp ce traversa prin loc nepermis