Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Valu lui Traian, a fost arestat în urma unei plăngeri pentru șantaj. I-a cerut unei vecine sume cuprinse între 1000 și 4500 de euro, ca să-i asasineze fostul soț.

O femeie din localitatea Valu lui Traian a sesizat pe 20 august poliția, că a fost amenințată cu moartea și acte de violență gravă de un bărbat, care i-a cerut sume de bani cuprinse între 1000 și 4500 de euro. Polițiștii au stabilit faptul că, pe parcursul lunii mai 2018, respectivul bărbat s-a oferit să-l asasineze pe fostul soț al femeii, dar și doi prieteni ai acestuia, iar ca urmare a refuzului persoanei vătămate de a da curs acestui demers, a recurs la amenințări cu moartea sau acte de violență, solicitând diverse sume de bani.

Pe 11 septembrie., polițiștii constănțeni au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la adresa respectivului bărbat din Valu lui Traian, după care l-au reținut urmând ca la data de 12 septembrie să fie prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele bărbatului, în vârstă de 54 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, a fost emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentUn prim pas. Igienizarea stadionului de rubgy de pe strada Primăverii
Articolul următorPremieră. Adunarea Generală ESPO, în Portul Constanța