Un cetățean rus și unul ucrainean care au încercat să intre ilegal în România din Bulgaria, pe jos, pe la „frontiera verde”, au fost depistați de polițiștii de frontieră. Persoanele  au fost predate, în cursul zilei de azi, autorităților de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor.

 În data de 11.09.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au depistat doi bărbați care se deplasau pe jos, dinspre frontiera cu Bulgaria spre interiorul țării. Cei doi, un cetăţean rus, în vârstă de 33 de ani şi un cetăţean ucrainean, în vârstă de 25 de ani au declarat că intenţionau să ajungă în Olanda.

Poliţiştii de frontieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Totodată, au fost întreprinse demersurile necesare pentru punerea în aplicare a acordului de readmisie româno-bulgar, cei doi cetăţeni fiind predați în cursul zilei de azi autorităţilor bulgare, pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

 

Articolul precedentTârgul Tomis Auto Fest își deschide porțile în week-end
Articolul următorClădiri de patrimoniu, reabilitate de RAEDPP Constanța