Farul a  încheiat la egalitate în deplasare cu ACS ASU Politehnica Timişoara, scor 0-0, în meciul disputat sâmbătă în etapa a 7-a a Ligii a II-a de fotbal.

Cele două formații au fost mai preocupate să nu primească gol decât să înscrie. Au fost aproape de gol Ungureanu, pentru gazde, respectiv Stoica pentru oaspeți, dar nu s-a mișcat nimic pe tabelă. În ultimele 12 minute timișorenii au rămas în 10 jucători, după ce Bogdan Vasile a primit al doilea cartonaș galben.

“Ținând cont că a fost o deplasare lungă și că a trebuit să ne punem repede pe picioare după un drum de 12 ore cu trenul, sunt mulțumit. Băieții au avut atitudine și agresivitate, păcat nu am avut și mai mult curaj pe partea ofensivă și nu am tratat cum trebuie acțiunile de pe final, când eram în superioritate numerică. Sunt mulțumit și că este al cincilea meci din cele șapte în campionat în care nu am primit gol, ceea ce arată că se respectă ce lucrăm la antrenamente, dar mi-aș dori să fim mai dinamici pe fază ofensivă, să aducem mai mulți jucători în careul advers, pentru că și această parte o lucrăm la antrenamente. Până la urmă este un plus, un punct obținut, nu pierdut. Sper să pregătim bine următorul meci, cu Ripensia, și să câștigăm. Dacă vom reuși, ținând cont și de începutul dificil de campionat, cred că suntem pe drumul bun”, a declarat Ianis Zicu.

După acest meci, Farul se situează pe locul 11 cu 9 puncte iîn clasamentul Liga a 2-a.

Sursa foto Leczki Jozsi