Primăria Constanța a luat noi măsuri pentru evitarea formării de ambuteiaje și pentru fluidizarea traficului rutier și a instituit, de astăzi, sensuri unice pe trei străzi din oraș.

Astfel, în zona „Flămânda”, strada Petru Vulcan a devenit arteră cu sens unic dinspre strada Poporului până la intersecția cu strada Flămânda.
De asemenea, au intervenit modificări și în cartierul Tomis Nord, în zona Școlii Gimnaziale Nr.29 „Mihai Viteazul”, unde strada Nufărului a devenit arteră cu sens unic dinspre Aleea Lotus spre strada Suceava, iar pe Aleea Lotus, sensul unic s-a instituit dinspre strada Suceava spre aleea Umbrei. „Aceste măsuri de resistematizare rutieră au fost luate în zona Tomis Nord pentru ca părinții care își aduc copiii la școală să folosească și această rută, evitându-se astfel formarea de ambuteiaje pe strada Cișmelei”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte semnificația indicatoarelor de circulație și să nu afecteze siguranța și fluența traficului.

Articolul precedentPSD Constanța: Nu vom participa la vot și nu vom gira Guvernul Orban
Articolul următorTrafic restricționat pe bulevardul Tomis