Traficul rutier din zona Perla din stațiunea Mamaia, la intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu, va fi redirijat începând de astăzi.

Astfel, din direcția Pescărie spre Năvodari se va merge înainte pe două benzi de circulație – banda întâi cu prioritate, iar banda a doua fără prioritate, iar banda a treia cu posibilitatea de a efectua virajul la stânga, fără prioritate, către b-dul Aurel Vlaicu.

Din direcția Năvodari spre Constanța se va putea circula pe toate cele trei benzi. Se va efectua virajul la dreapta spre b-dul Aurel Vlaicu, iar de pe banda trei se va putea efectua virajul la stânga, fără prioritate, spre zona Pescărie.

Totodată, din direcția bd. Aurel Vlaicu spre Năvodari se va merge înainte, în stațiune, pe două benzi de circulație, cu prioritate, iar din direcția bd. Aurel Vlaicu spre Pescărie (Sat Vacanță): la dreapta, pe două benzi de circulație.

Pe întreaga perioadă a extrasezonului 2019 – 2020, viteza maximă admisă pe bd. Mamaia, din stațiune, este de 60 km/oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în stațiunea Mamaia. „Rugăm participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră, să nu afecteze fluența şi siguranța circulației și să nu producă prejudicii proprietății publice sau private”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Oprirea, staționarea și parcarea se vor face în locurile special amenajate şi semnalizate, fără ocuparea spațiilor destinate stațiilor taxi şi autobuz.

Articolul precedentPeste două mii de pacienți s-au prezentat vara aceasta la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase
Articolul următorAutobuzele liniei 5-40 revin pe vechiul traseu