În această seară acțiunile de dezinfecție vor începe la ora 19.00 și se vor desfășura în următoarele zone: Palas, Brătianu, Viile Noi, KM 4-5
Toate cartierele din municipiul Constanța sunt dezinfectate cu o substanță pe bază de clor, avizată de Ministerul Sănătății.

Substanța folosită este produsul biocid TP2-hipoclorit de sodiu, sol. 1,25% clor activ și este achiziționată de la SC Chimcomplex SA Borzesti.

Potrivit Ordinului nr.525/2020 al Ministerului Sănătății, SC Chimcomplex SA Borzesti a primit, pentru o perioada de 180 de zile, derogare pentru punerea pe piață și utilizarea bactericidă și fungicidă dovedită a acestui biocid, în vederea utilizării limitate și controlate pentru combaterea răspândirii coronavirusului SARS-COV-2. 
Potrivit fișei cu datele de securitate ale Hipocloritului de sodiu, soluție 1,25% clor activ, produs de CHIMCOMPLEX SA Borzești, conform anexei la Regulamentul European nr. 830/2015: produsul în concentrație de 1,25% nu prezintă posibilitatea de reacții periculoase;  nu este cancerigen; timp rapid de disipare la contact cu solul;  este un produs nepericulos pentru mediul înconjurător;