Trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat au fost arestate preventiv după ce au sustras șase tone de grâu dintr-un tren de marfă.

Polițiștii din cadrul Secției Regionale Transporturi și cei ai Postului TF Constanța, în urma unei  depistări în flagrant delict și a probatoriul administrat, au identificat trei persoane suspectate de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Astfel, săptămâna trecută, oamenii legii au surprins în flagrant delict două persoane bănuite că ar fi sustras  aproximativ 6.000 de kilograme de grâu, dintr-un tren de marfă, care tranzita zona Palas – Port Constanța.

În urma verificărilor și a activităților informativ-operative desfășurate, polițiștii  constănțeni au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, trei persoane bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre doi bărbați, în vârstă de 19, respectiv 30 de ani și o femeie, de 48 de ani.

La data de 16 noiembrie, cei trei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța care a dispus pe numele acestora arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Articolul precedentCăutat în Germania pentru tâlhărie, prins la Constanța
Articolul următorLumina, Năvodari și Corbu au rămas fără apă