Elevul care a agresat o tânără pe terenul de sport al unui liceu din Constanța, a primit mandat de arestare la domiciliu, pentru 30 de zile.

Elevul de la Colegiul Național de Arte „Regina Maria” din Constanța care, miercuri, a agresat o tânără de 25 de ani pe terenul de sport al instituției de învățământ a fost prezentat, vineri, unei instanțe a Judecătoriei Constanța, magistrații dispunând arestarea la domiciliu a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii constănțeni spun că s-au autosesizat după ce au văzut și înregistrările făcute de camerele video ale liceului, întocmind un dosar de cercetare penală pe numele agresorului, un elev în vârstă de 17 ani, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

Potrivit reprezentanților Colegiului Național de Arte „Regina Maria” din Constanța, incidentul s-a petrecut, miercuri, în jurul orei  13.30, când tânăra de 25 de ani, fostă elevă a colegiului, a pătruns pe terenul de sport și a intrat în dialog cu un grup de elevi de liceu.

Dialogul a degenerat în conflict şi unul dintre elevi a agresat-o fizic. Tânăra a suferit un traumatism cranian și a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind apelat serviciul de urgență. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor şi a transportat-o apoi la spital.

Articolul precedentÎnjunghiat de mai multe ori în urma unui scandal la beție
Articolul următorIntervenție în prremieră la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța