Aproape 50.000 de fani au trecut, în prima zi, pragul festivalului NEVERSEA, cei mai mulți dintre ei așteptând să vină seara când pe scenele amenajate pe plaja Modern din Constanța au urcat artiștii lor preferați.

 

Prima zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA 2018, a fost un real succes și nici măcar ploaia din mijlocul zilei nu i-a speriat pe cei peste 48.000 de fani care au participat la evenimentele din perimetrul festivalului, după cum au anunțat, vineri, organizatorii.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii acompaniate de acrobați suspendați de baloane cu aer cald, dar și de povestea NEVERSEA 2018.

Debutul celei de-a doua ediții a festivalului NEVERSEA a fost făcut de pe scena principală de Partydul Kiss Fm condus de Olix și Dan Fințescu, urmați de Alle Farben, Lucas&Steve și Alan Walker. Pe scena a răsunat și imnul NEVERSEA compus de Manuel Riva și Alexandra Stan.

Cel mai așteptat artist din prima seară a fost dj-ul HARDWELL care s-a declarat încântat că s-a reîntors în România. „Este pentru prima dată când vin la festivalul de aici, de la malul Mării Negre, însă vin în fiecare an la unul dintre festivalurile mele preferate, UNTOLD. România știe să se distreze, iar publicul de aici este extraordinar”, a declarat HARDWELL.

Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Raresh, Cezar, Satra B.E.N.Z, DOC, NGHTMRE, MODESTEP, Acid Pauli și mulți alții. Artiștii care au concertat joi seară pe scena principală au fost prezenți pentru prima dată la NEVERSEA și s-au arătat impresionați atât de numărul mare de fani cât și de dimensiunea impresionantă a scenei “The Gateway”.

Articolul precedentProiectil de artilerie, descoperit în grădina unei case din Luncavița
Articolul următorProgramul FC Viitorul din sezonul 2018-2019