În perioada 20-24 ianuarie a.c., peste 1.100 de polițiști constănțeni s-au aflat la datorie, pentru ca minivacanța prilejuită de Unirea Principatelor Române să se desfășoare în siguranță.

La nivelul județului Constanța au fost organizate peste 460 de patrule în dispozitivul de menținere a ordinii publice, atât independente, cât și mixte, împreună cu jandarmii constănțeni.

Polițiștii constănțeni au intervenit la aproximativ 390 de evenimente, dintre care peste 340 sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

În total, la nivelul județului Constanța au fost aplicate peste 1.000 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 412.000 lei.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 50 permise de conducere și au fost retrase 30 certificate de înmatriculare.

În această minivacanță, la nivelul județului Constanța au fost sesizate 108 infracțiuni, dintre care 25 contra persoanei, 43 contra patrimoniului, 17 la regimul rutier, 23 alte infracțiuni, fiind vorba, cu preponderență, despre infracțiuni de furt, lovire sau alte violențe, distrugere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentA început tipărirea cardurilor de energie. Când se vor face plăţile
Articolul următorMotor de barcă furat în Suedia, descoperit în zona lacului Razelm