Polițiștii constănțeni au aplicat sute de sancțiuni contravenționale, cu o valoare ce depășește un sfert de milion de lei, în urma raziilor efectuate, sâmbătă dimineață, în zona piețelor și oboarelor de pe raza orașului, jumătate dintre amenzi fiind date în cazul conducătorilor auto.

Potrivit IPJ Constanța, în urma raziei desfășurate sâmbătă, între orele 03.00 și 11.00, de către polițiștii municipiului Constanța în mai multe localuri publice, piețe dar și parcuri, de pe raza municipiului Constanța, au fost constatate 161 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 259.977 de lei, 89 de sancțiuni fiind aplicate la regimul rutier. Totodată, polițiștii au confiscat aproape două tone de fructe și legume, în valoare de peste 4.750 de lei.

Pe perioada desfășurării activității, polițiștii constănțeni au legitimat 973 de persoane, dintre care 11 au fost amprentate și fotografiate, alte 31 de persoane fiind conduse la sediul secției de poliție în vederea luării măsurilor legale.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au constatat șapte infracțiuni la regimul rutier, opt certificate de înmatriculare fiind retrase și șapte permise de conducere fiind reținute.

Articolul precedentRecomandări pentru o minivacanţă în siguranță
Articolul următorEXCLUSIV VIDEO/IMAGINI|Accident spectaculos pe Bulevardul Lăpușneanu din Constanța