Politiștii locali au aplicat pe 28 decembrie, 191 amenzi  contravenționale în valoare totală de 41.755 lei.

Au fost constatate: 24 de abateri de la normele legale privind menținerea curățeniei pe domeniul public al municipiului Constanța, 5 abateri de la dispozițiile legale privind  tulburarea ordinii, liniștii publice și a unor reguli de conviețuire socială, 39 încălcări ale legislației rutiere, 7 abateri la consumul de produse din tutun în incinta spitaelorl, 65 de sancțiuni pentru călători frauduloși, 51 de abateri de la normele legale privind ocuparea unui loc de parcare în parcările cu plata cu tarif orar fără achitarea tarifului de parcare sau după expirarea perioadei pentru care a fost efectuată plata, etc.

De asemenea, în intervalul orar 14.00-22.00, 10 polițiști locali au monitorizat mai multe străzi și bulevarde din municipiul Constanta: Str.Radu Calomfirescu, Str. Mihail Sadoveanu, Str.Chiliei,Str. Aviator Muntenescu, Str.Libertatii, Str.Patriei, Str.Unirii, Str. Pescarilor, Str. Ion Rațiu, B-dul Mamaia, Str. Grozești, Str. Petru Vulcan, Str.Pictor Ion Andreescu, Str.Fagetului, Str. Maramureș, etc.

Activități similare se vor desfășura în mod sistematic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.

Articolul precedentVizibilitate scăzută din cauza ceții pe Autostrada București – Constanța
Articolul următorConstănțenii au rămas fără apă caldă și căldură