O ambulanță a fost solicitată, vineri, la penitenciarul de la Poarta Albă, unde se află încarcerat Nicușor Constantinescu, după ce fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a acuzat probleme de sănătate și a făcut febră. El a refuzat însă transportul la spital.

Potrivit unor surse oficiale, angajații Penitenciarului Poarta Albă – secţia exterioară de la Valu lui Traian, au solicitat, vineri, o ambulanță, după ce fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a făcut febră în urma unei infecții. El a refuzat însă atât tratamentul cadrelor medicale cât și transportul la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care nu au dezvăluit identitatea bărbatului, au precizat că starea de sănătate a pacientului este stabilă.

 

Nicuşor Constantinescu execută o pedeapsă de cinci ani de închisoare, primită după ce Curtea de Apel Constanţa l-a găsit vinovat de abuz în serviciu. El a fost încarcerat în iunie 2016.

Articolul precedentVizita consulului general al Panama, la CERONAV
Articolul următorSpectacol făcut de delfini pentru turiștii din Mamaia