Pe jos, cu bicicleta sau cu mașina, puteți participa la cursa „Alerg pentru Unirea de la Marea Neagră”, eveniment care va celebra Unire Dobrogei cu România. Startul va fi în data de 10 noiembrie, în jurul orei 07.00 de la podul Cernavodă și sosirea în jurul orei 17.00 în Constanța.

„Scopul evenimentului este de a populariza și fixa în constiinta opiniei publice a evenimentelor istorice,  promovarea atitudinii proactive in randul cetatenilor, pentru a dezvolta simtul civic si implicarea in dezvoltarea societatii și opularizarea unei alternative, in comunitati, a unui stil de viata sănătos prin mișcare”, au declarat organizatorii, echipa Carpii.

Plecarea  va fi de la de la podul Anghel Saligny – Cernavoda, se aleargă pe șosea aproximativ 2 km, pe drumul din vie spre Canalul Dunăre-Marea Neagră, continuă  pe malul drept al Canalului, până la podul de la Medgidia. Alergarea continuă  pe malul stâng al Canalului, trecere  peste podul rutier din Poarta-Albă. La Murfatlar se trece podul rutier pentru a ajunde pe malul drept al canalului. La monumentul Straja de pe malul Canalului va fi o oprire, pentru fotografii și cursa continuă până la Agigea. Apoi prin Lazu până la Constanța. Pe parcursul traseului vori fi asigurate puncte de hidratare.

Eveniment ul este inițiat de echipa CARPII (căpitan echipă Cristi Bălan) și de Laurențiu Cobzariu, susținut de DJS Constanța și Garda de Coastă.

„Alaturati-vă nouă…!  În echipa noastra e binevenit oricine, persoană sau institutțe! Sau puteți să participați ca voluntari, să faceți fotografii, să filmați, să fluturați un steag, o mână, un zâmbet,”este mesajul transmis de Cristi Bălan,căpitan echipă CARPII.

Pentru înscrieri persoană de contact Cristi Bălan,  e-mail: [email protected]

 

 

 

Articolul precedentBănci noi vor fi montate în Parcul Casei de Cultură!
Articolul următorLucrări ale ENEL lasă două localități din județ fără apă potabilă