Polițiștii de ferontieră constănțeni se așteptă astăzi la valori de trafic crescute pe sensul de intrare în țară deoarece este sfârșitul minivacanței și românii se întorc în țară.

P.T.F Vama Veche și P.T.F. Negru Vodă vor înregistra trafic intens și timp mai mare de așteptare, iar P.T.F. Lipnița, Dobromir și Ostrov vor avea valori mai mici.

Astfel, Garda de Coastă a luat măsuri pentru ca timpul de așteptare să fie redus, prin suplimentarea numărului de polițiști de frontieră care efectuează controlul pe sensul de intrare și prin folosirea unei benzi suplimentare pe contrasens dacă situația impune. Vor fi utilizate și stații mobile de control și se va coopera operativ cu autoritățile de frontieră bulgare pentru fluidizarea traficului in punctele de trecere.

Le recomandăm șoferilor să se informeze despre timpul de așteptare pe site-ul Poliției de Frontieră Române, secțiunea trafic online, și să utilizeze toate punctele de trecere deschise circulației internaționale cu Republica Bulgaria.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentUrmează greve uriașe în perioada următoare – Sindicaliștii din mai multe domenii amenință că vor paraliza țara
Articolul următorZi decisivă în Educație, ce se întâmplă cu examenele naționale – Profesorii refuză în continuare oferta Guvernului