Mai mulți agenți economici care operează în Satul de Vacanță din Constanța au fost sancționați, joi, de polițiștii locali, care au confiscate și diverse produse în valoare de 25.000 de lei.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, agenții instituției au acționat, joi, în intervalul orar 17.00 – 21.00 în Satul de Vacanță, pentru respectarea normelor legale în vigoare din domeniul activității comerciale.

Astfel, au fost efectuate controale de specialitate pentru combaterea comerțului stradal neautorizat la 11 operatori economici din perimetrul menționat anterior. Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 10 de amenzi contravenționale, în valoare totală de 18.500 de lei. De asemenea, aproape 8.000 de articole vestimentare, bijuterii tip gablonz, tatuaje, etc, comercializate în mod ilicit, au fost confiscate de către oamenii legii. Valoarea estimată a produselor confiscate se ridică la aproximativ 25.000 de lei.

„Activități similare vor fi organizate în mod periodic pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în orașul Constanța”, spun sursele citate.

Articolul precedentIstoria Tomisului în perioada greco-romană, apărută la o editură din Franța
Articolul următorTabără de educație ecologică de Ziua Rezervației Biosferei Delta Dunării