Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța poate primi, de săptămâna aceasta, aeronave de mari dimensiuni, de tipul celor Boeing B747-8F.

Potrivit reprezentanților societății, în data de 22 octombrie a fost emis noul certificat de autorizare care atestă că Aeroportul Internațional din județul Constanța îndeplinește cerințele pentru operarea aeronavelor cu literă de cod E și aeronave cu literă de cod F Boeing B747-8F. „În aceste condiții, pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța  pot fi deservite astfel de aeronave de mari dimensiuni”, spun sursele citate.

Pentru modificarea Certificatului RO-08, deținut de aeroport din 2017 în conformitate cu Regulamentul UE 216/2008 și regulile sale de implementare stabilite prin Regulamentul UE 139/2014, care conținea deja precizarea că pe aeroportul din Mihail Kogălniceanu pot opera aeronave cu literă de cod superioară literei D, s-a întocmit documentația specifică, în vederea operării aeronavelor de cod E și F în condiții de maximă siguranță și securitate.

„Obiectivul principal al S.N. A.I.M.K.C. S.A.  îl reprezintă creșterea constantă a calității serviciilor prestate, îmbunătățirea continuă a condițiilor asigurate călătorilor și aeronavelor care tranzitează aeroportul, precum și asigurarea celui mai înalt nivel de siguranță și securitate conform standardelor internaționale”, au mai precizat reprezentanții societății.

Articolul precedentPeste 21.000 de cereri de înscrieri în Partidul Realitatea. Vă mulțumim!
Articolul următorRegata Halloween la Techighiol