Aeromania, cel mai mare show de aviație de pe Litoral revine pe„Aeroportul Alexandru Podgoreanu” din Tuzla, cu 3 zile de show în perioada 13-15 iulie 2018. Intrarea este liberă de vineri până duminică inclusiv.

Spectacol de acrobaţie aeriană, concerte live, standuri de aviaţie, expoziţii de maşini de epocă, de fotografie, concursuri, food court, spaţii de joacă pentru copii, chic picnic, toate  rămân la acelasi nivel, “condimentate” cu noutăţile specifice fiecărei ediţii.

Ziua de vineri, 13 iulie, este dedicată conferinţei pe teme aviatice Pria Talks about Aviation, workshop-ului de fotografie organizat de Nikon şi unei expoziţii de drone  în aer liber.

Sâmbătă, 14 iulie, spectacolul aviatic este oferit de Jurgis Kairys, Semin Öztürk, Iacării Acrobaţi, Aeroclubul României, Hawks of Romania, Forţele Aeriene Române ROAF, Forţele Navale Române NAVY, flota Regional Air Services, elicoptere şi paraşutisti, iar muzica  de Mihai Mărgineanu şi invitaţii săi.

Ziua de duminică, 15 iulie, este destinată unui “chic picnic” pe aeroport. Publicul, piloţii şi organizatorii pot savura oferta culinară selectată de Hangar Café ’67 sau pot încerca unul dintre avioanele din flota RAS. Pentru această zi se pot achiziţiona bilete la preţuri promoţionale pentru zboruri de agrement destinate publicului. Zborurile se pot face duminică sau în orice altă zi, în baza unei programări de comun acord cu reprezentanţii Aeroportului.

În premieră la Aeromania sunt corturile personalizabile pentru copii, perfecte pentru o zi însorită, dar şi pentru un moment de relaxare. Pentru ca ziua de picnic să fie cât mai atractivă, cei prezenţi vor avea la dispoziţie: atelierul de pictură pe ceramică, spaţii de joacă gonflabile, oferta Pilotshop şi multe altele.

Sursa foto facebook.com/fotografieaeriana

Articolul precedentSe circulă cu dificultate pe DJ 226, în Lumina
Articolul următorFără permis și băut la volan pe stăzile din Constanța